fbpx

De lekkerste noten van Wessels Kaas & Noten

wessels noten (1)

Bij Wessels Kaas & Noten maken ze het liefst zoveel mogelijk mensen blij met mooie en lekkere producten. Wie de winkel binnenloopt, hoeft niet verlegen te zitten om een praatje: ze vertellen maar al te graag over al het heerlijks dat in de vitrines uitgestald ligt. De eigenaren hebben de winkel vanaf de eerste steen opgebouwd, en zijn inmiddels een begrip in Delft, Den Hoorn en omstreken. 

Alle notenmixen van Wessels Kaas & Noten worden met zorg samengesteld. En dat is een echte kunst: de ingrediënten moeten in perfecte balans zijn. Het belangrijkst: als je een handje van de mix neemt, moet er van alles in zitten, het liefst in de perfecte verhoudingen. Een gezouten of gekruide mix doet het goed bij een biertje of een whiskey, terwijl een ongezouten mix, al dan niet met rozijnen, het best tot zijn recht komt bij een goed glas wijn.

Bestel je een Delftse Junidoosch? Dan vind je échte pindakaas in het pakket. De pindakaas is suikervrij, bevat minder zout en geen kleur- en conserveringsmiddelen. Geen toegevoegde E-nummers dus.