fbpx

Natuurlijke producten van Hoeve Biesland

hoeve biesland koekjes

Ooit in 1910 begonnen als boeren bedrijf door Bert Duijnman, is Hoeve Biesland uitgegroeid tot een biologisch-dynamische boerderij wat nog steeds wordt gerund door de familie. Op de boerderij wordt vlees, brood, rauwe melk en groenten geproduceerd en arbeidsmatige dagbesteding aangeboden. Ondanks zijn plek in de randstad is het een plek vol rust waar in en met de natuur wordt samengewerkt om de mooiste producten op te leveren.

Het bedrijf levert zijn producten aan horeca in de omliggende steden en dorpen. Heb jij in de afgelopen periode een Delftse Doosch besteld? Dan bevatte deze ook een product van Hoeve Biesland! Zo zit er deze maand heerlijke worteltaart van Hoeve Biesland in de Doosch. 

Ben je benieuwd naar alle andere producten van Hoeve Biesland? Deze kun je kopen in de Weidewinkel op het erf aan de Bieslandseweg 1. Naast boerderij-eigen producten zijn hier ook streekproducten van andere boeren, tuinders en akkerbouwers uit te regio te koop. 

Hoeve Biesland – Bieslandseweg 1, Delfgauw – Tel: 015 – 2125634 – Hoeve Biesland de boerderij van de toekomst! (www.hoevebiesland.nl)