fbpx

Ontdek het ‘Delfts Goud’ bij Verkade & Jacques

verkade & Jacques

In het hart van Delft vindt je Verkade & Jacques, een speciaalzaak en groothandel in kaas, wijn, vleeswaren en delicatessen. De zaak is goed te herkennen aan de gestreepte luifel en warme uitstraling. Zodra je binnen komt is het diverse assortiment te zien wat met het seizoen mee veranderd. Maar als je een bezoek brengt aan de zaak mag natuurlijk niet een stukje van het perfecte Delftse kaasje: ‘Delfts Goud’ missen die door het bedrijf zelf is ontwikkeld.

Sinds maart 2018 heeft de zaak ook een tweede vestiging op de Nieuwstraat, maar wel met een iets ander concept. Hier kun je terecht voor delicatessen, cadeaupakketten, belegde broodjes en wijnproeverijen. Omdat in het originele pand niet genoeg ruimte voor was worden de wijnproeverijen hier georganiseerd, een proeverij op maat is ook mogelijk.

In De Delftse Doosch zijn regelmatig producten van Verkade & Jacques te verkrijgen. In De Doosch van maart vind je heerlijke kipfilet met bospaddestoelen. Ben je benieuwd naar de rest van de producten van Verkade & Jacques? Deze kun je vinden en bestellen op www.verkadejacques.nl.