fbpx

Veel gestelde vragen

Kan ik een Doosch op maat laten maken?
Bij het afnemen van grotere oplages kunnen wij de Dooschen op maat samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op. 
Kan ik iedere maand een boodschappendoosch bestellen?
Ja. Wij zorgen dat er iedere maand een vernieuwd pakket online komt te staan. Laat uw e-mailadres hier achter om maandelijks op de hoogte te blijven. Om het nog makkelijker te maken, bieden wij nu ook Doosch-abonnement aan. Op die manier bent u iedere maand verzekerd van een Delftse Doosch. De betaling gebeurt eenmalig bij het afsluiten […]
Ik wil mijn Doosch laten bezorgen, hoe werkt dat?
Wij bezorgen uw Doosch in Delft, Den Hoorn en Delfgauw voor €4,95. Ons bestelformulier werkt via een postcode restrictie. Krijgt u de melding dat wij niet bij u bezorgen? Neem dan contact op en dan kijken we samen naar een oplossing.
Wat is de uiterlijke besteldatum?
Wij leveren de Dooschen de eerste vrijdag van de maand uit. De uiterste besteldatum is die woensdag ervoor, tot 12.00 uur.  Uw Doosch zal die vrijdag bij u bezorgd worden. Plaatst u de bestelling op woensdag na 12:00 uur, dan wordt deze de daaropvolgende maand op vrijdag bezorgd.
Hoe kan ik kerstpakketten bestellen?
Via deze link kunt u kerstpakketten bestellen voor uw relaties, collega’s, vrienden en/of personeelsleden. 
Hoe plaats ik een bestelling?
Een bestelling voor De Delftse Doosch kunt u gemakkelijk plaatsen via ons bestelformulier. Klik hier om direct te bestellen. Doe dit voor de eerste woensdag van de maand en de Doosch wordt bezorgd op de eerste vrijdag van de maand.